Κοινωνία

Σάλος στα κοινωνικά δίκτυα για τον κατηγορούμενο για μαστροπεία 12χρονης

Σάλος έχει ξεσπάσει στα κοινωνικά δίκτυα για τον 53χρονο κατηγορούμενο για βιασμό και μαστροπεία 12χρόνης. Ο 53χρονος είναι μέλος της τοπικής οργάνωσης της Ν.Δ. στον Κολωνό και φέρεται μέσα από φωτογραφίες που δημοσιεύτηκαν από πλήθος χρηστών κοινωνικών δικτύων να διατηρεί στενές σχέσεις με εξέχοντα στελέχη της κυβέρνησης.

Σε βάρος του 53χρονου έχει σχηματιστεί δικογραφία για τα αδικήματα του βιασμού ανηλίκου κατ’ εξακολούθηση, διακεκριμένης περίπτωσης κατάχρησης ανηλίκου από πρόσωπο που δέχεται τις υπηρεσίες του ανήλικου κατ’ εξακολούθηση, κατάχρηση ανηλίκου, διακεκριμένη περίπτωση πορνογραφίας ανηλίκων, διακεκριμένη περίπτωση μαστροπείας με χρήση ηλεκτρονικών μέσων επικοινωνίας, γενετήσια πράξη με ανήλικο και παράνομη βία σε βάρος ανήλικου.

Οι αστυνομικές αρχές αναφέρουν ότι ο 53χρονος που έχει εμπορικό κατάστημα στον Κολωνό, χρησιμοποιούσε παρανόμως τη 12χρονη στο μαγαζί του για βοηθητικές εργασίες έναντι κάποιας αμοιβής. Παράλληλα, φέρεται ο ίδιος όχι μόνο να έχει βιάσει κατ΄ εξακολούθηση τη 12χρονη, αλλά και να ανάρτησε βίντεο της ανήλικης στο διαδίκτυο, καλώντας με αυτόν τον τρόπο κι άλλους να προβούν σε σεξουαλικές πράξεις με το κορίτσι.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 53χρονος είναι παράγοντας της Νέας Δημοκρατίας και εμφανίζεται σε φωτογραφίες που είχε δημοσιεύσει στα κοινωνικά του δίκτυα με εξέχοντα στελέχη της κυβέρνησης, μεταξύ των οποίων είναι ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, ο υπουργός Υγείας Θάνος Πλεύρης, ο περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης και αρκετοί άλλοι.

Υπενθυμίζεται επίσης ότι στην κατοχή του 53χρονου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 2 πιστόλια, 572 φυσίγγια, 21 μαχαίρια, ξιφολόγχη, 2 φορητοί υπολογιστές και σκληρός δίσκος και στην κατοχή του 42χρονου φορητός υπολογιστής και 2 usb.

«Το παιδί είναι σοκαρισμένο, ντρέπεται και φοβάται» τόνισε η δικηγόρος της 12χρονης μιλώντας σε τηλεοπτικό σταθμό και πρόσθεσε ότι μετά τις αποκαλύψεις για την υπόθεση η ανήλικη βρίσκεται σε κακή ψυχολογική κατάσταση.

Για τις σχετικές αποκαλύψεις, η δικηγόρος είπε ότι το συγγενικό περιβάλλον της ανήλικης είδε τα μηνύματα που είχε λάβει στο κινητό της η 12χρονη από τον δράστη, τα οποία χαρακτήρισε σοκαριστικά. «Αμέσως μόλις το αντιλήφθηκαν η μητέρα μαζί με το παιδί πήγαν στη ΓΑΔΑ και έκαναν καταγγελία» σημείωσε ενώ τόνισε ότι η υπόθεση είναι «δεμένη» από τις Αρχές.

New York Times: Ελλάδα, η μοναδική ευρωπαϊκή χώρα με αστυνομία στα πανεπιστήμια

Ουκρανία: Εκρήξεις στο Κίεβο – Ρώσικη απάντηση στη γέφυρα της Κριμαίας;

Ανοίγει επιτέλους ο σταθμός του μετρό στον Πειραιά

newsroom

Recent Posts

Lockdown : Αύξηση κρουσμάτων, μεταλλάξεις και τα νοσοκομεία χωρίς… οξυγόνο – Τα στοιχεία που οδήγησαν στα νέα μέτρα

Η πολύ δύσκολη κατάσταση στα νοσοκομεία της Αττικής και η ευρεία διασπορά του κοροναϊού σε…

3 έτη ago

Αντιδράσεις στην παντοδυναμία του Facebook

Η κυβέρνηση της Αυστραλίας και το Facebook βρήκαν κοινό έδαφος για την πληρωμή ειδησεογραφικού περιεχομένου…

3 έτη ago

Εκκίνηση με τρεις Έλληνες σε τοξοβολία και κωπηλασία

Οι Ολυμπιακοί Αγώνες του Τόκιο αρχίζουν κι επίσημα το μεσημέρι της Παρασκευής (23/07) με την…

3 έτη ago

Χ. Κλούγκε: Στο περιθώριο 1 στους 6 Ευρωπαίους που υπέφεραν από ψυχικές διαταραχές πριν από την πανδημία

Πριν την πανδημία, 1 στους 6 Ευρωπαίους πολίτες υπέφεραν από ψυχικές διαταραχές, αλλά αφέθηκαν με…

3 έτη ago

Προφυλακιστέος ο 30χρονος για τον θάνατο της 26χρονης συντρόφου του στην Φολέγανδρο

Στη φυλακή οδηγείται ο 30χρονος κατηγορούμενος για την ανθρωποκτονία της 26χρονης συντρόφου του Γαρυφαλλιάς Ψαρράκου,…

3 έτη ago

Ξανά στις 3 πρώτες θέσεις η Ελλάδα στην ΕΕ στη διάθεση συχνοτήτων για 5G

Και πάλι στις 3 πρώτες θέσεις μεταξύ των 27 κρατών μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης βρίσκεται…

3 έτη ago