Πολιτική

ΚΙΝΑΛ: Αιχμές Τσούνη κατά Ανδρουλάκη βάζουν «φωτιά» στην εκλογική διαδικασία – «Φώφη ήταν χαζή;»

Αιχμηρή ανάρτηση με πολύ σκληρές εκφράσεις του συζύγου της εκλιπούσας Φώφης Γεννηματά λίγα 24ωρα από την ψηφοφορία.

«Δεν καταλαβαίνω γιατί έπρεπε να υπάρχει επιλογή ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ από την στιγμή που το ΠΑΣΟΚ υπάρχει ως συνιστώσα στο ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ. Έτσι θα υπάρχει το παράδοξο φαινόμενο ο τίτλος ΠΑΣΟΚ να εμφανίζεται και στο ΑΦΜ του καθαρού φορολογικά Κινήματος Αλλαγής και στο μαυρισμένο ΑΦΜ του ΠΑΣΟΚ. Άρα δίνουμε λαβή να μαυρίσουν και τα δύο» γράφει σε ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο FB βάζοντας «φωτιά» στην εκλογική διαδικασία.

Μάλιστα δεν μένει μόνο σε αυτό. Ο γιατρός, συνδέει τις αλλαγές με το θέμα των χρεών του ΠΑΣΟΚ, λέγοντας: «Αν υπήρχε δυνατότητα να ρυθμιστούν τα χρέη τότε δεν υπήρχε και λόγος να αλλάξει το όνομα. Δηλαδή η Φώφη ήταν χαζή; Δεν μπορούσε αυτή να ονομάσει το κόμμα ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΉΣ; Η Φώφη Γεννηματά ήταν λιγότερο ΠΑΣΟΚ; Είναι κάποιος περισσότερο ΠΑΣΟΚ από όσο ήταν η Φώφη; Μην τρελαθούμε». Και συνεχίζει βάζοντας στο κάδρο τον πρόεδρος του κόμματος: «Ο Ν. Ανδρουλάκης είχε μιλήσει για ρύθμιση των χρεών του κόμματος μέχρι το συνέδριο. Αυτό πια έχει ξεχαστεί από όλους», λέει.

Το όνομα της παράταξης

EUROKINISSI/ΒΑΣΙΛΗΣ ΡΕΜΠΑΠΗΣ

Την Κυριακή (08/05), τα υπάρχοντα μέλη αλλά και όσοι επιπλέον θελήσουν να εγγραφούν στις λίστες του ΚΙΝ.ΑΛΛ, θα εκλέξουν τις νέες τοπικές και νομαρχιακές οργανώσεις και τους αντιπροσώπους για το 3ο Συνέδριο. Θα κληθούν επίσης να αποφασίσουν μέσω εσωκομματικού δημοψηφίσματος για το όνομα της παράταξης, με σχεδόν δεδομένη την επιστροφή στην ιστορική ονομασία και το σύμβολό του, το ΠΑΣΟΚ και τον πράσινο ήλιο, που πάντως θα συνοδεύεται είτε από τον σημερινό τίτλο Κίνημα Αλλαγής είτε από τη φράση Δημοκρατική Παράταξη.

Στην εκτενή ανάρτησή του θέτει και άλλα θέματα ασκώντας κριτική στον Ν. Ανδρουλάκη:

«Πολιτικά όμως δεν μπορώ να καταλάβω γιατί ένας νέος άνθρωπος, όπως ο Ν. Ανδρουλάκης θέλει να ταυτιστεί η πορεία του με ένα όνομα το οποίο φέρνει ευχάριστες μνήμες στο μυαλό κάποιου ανθρώπου που είναι από 50 χρονών και πάνω. Οι νεότεροι δεν έχουν να θυμούνται κάτι ιδιαίτερο από το ΠΑΣΟΚ και είναι ακριβώς αυτό το κομμάτι του εκλογικού σώματος που υποτίθεται θέλει να απευθυνθεί η νέα ηγεσία. Με τον όρο ΠΑΣΟΚ απευθύνεσαι σε ανθρώπους της γενιάς μου και άνω. Εάν θα έπρεπε να κάνω έναν παραλληλισμό, θα ήταν σαν ο Ανδρέας Παπανδρέου να ονόμαζε το κόμμα του Ένωση Κέντρου ή ο Κωνσταντίνος Καραμανλής το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας ΕΡΕ (που και την ΕΡΕ αυτός την είχε ιδρύσει αλλά καταλάβαινε την αξία του νεωτερισμού και άλλαξε το όνομα που είχε δώσει ο ίδιος). Άρα η Φώφη Γεννηματά έσπρωξε τον χώρο μπροστά, στο μέλλον, ο Ν. Ανδρουλάκης μας γυρνάει πίσω. Σε ένα ένδοξο παρελθόν για τους περισσότερους από εμάς που έτσι κι αλλιώς είμαστε και θα παραμείνουμε στον χώρο, για την υπόλοιπη ελληνική κοινωνία δεν παίρνω όρκο. Το μέλλον είναι άδηλο».

Καταλήγει, γράφοντας: «Θα μου πεις, έγινε πουθενά διάλογος για να ειπωθούν τέτοιες ή άλλες σκέψεις; Τα συζήτησε ή τα αποφάσισε κάποιο όργανο; Δημιουργήθηκε Οργανωτική Επιτροπή Συνεδρίου, για να αφουγκραστεί ή να διαχειριστεί τις αγωνίες των μελών και του κόσμου της Παράταξης; Νιώθω ότι είναι σαν να ζητούμε πολλά από κάποιον που είτε δεν μπορεί είτε δεν θέλει».

ΚΙΝΑΛ: Άναψε φωτιές δημοσίευμα για τη Φώφη Γεννηματά – «Άθλιο» και «χυδαίο»

Εφυγε από τη ζωή η Φώφη Γεννηματά

Πώς ο Ανδρουλάκης «σπρώχνει» τον Μητσοτάκη σε Βελόπουλο, Μπογδάνο και πότε μπορεί να τεθεί ξανά θέμα εκλογικού νόμου

Newsroom

Recent Posts

Lockdown : Αύξηση κρουσμάτων, μεταλλάξεις και τα νοσοκομεία χωρίς… οξυγόνο – Τα στοιχεία που οδήγησαν στα νέα μέτρα

Η πολύ δύσκολη κατάσταση στα νοσοκομεία της Αττικής και η ευρεία διασπορά του κοροναϊού σε…

3 έτη ago

Αντιδράσεις στην παντοδυναμία του Facebook

Η κυβέρνηση της Αυστραλίας και το Facebook βρήκαν κοινό έδαφος για την πληρωμή ειδησεογραφικού περιεχομένου…

3 έτη ago

Εκκίνηση με τρεις Έλληνες σε τοξοβολία και κωπηλασία

Οι Ολυμπιακοί Αγώνες του Τόκιο αρχίζουν κι επίσημα το μεσημέρι της Παρασκευής (23/07) με την…

3 έτη ago

Χ. Κλούγκε: Στο περιθώριο 1 στους 6 Ευρωπαίους που υπέφεραν από ψυχικές διαταραχές πριν από την πανδημία

Πριν την πανδημία, 1 στους 6 Ευρωπαίους πολίτες υπέφεραν από ψυχικές διαταραχές, αλλά αφέθηκαν με…

3 έτη ago

Προφυλακιστέος ο 30χρονος για τον θάνατο της 26χρονης συντρόφου του στην Φολέγανδρο

Στη φυλακή οδηγείται ο 30χρονος κατηγορούμενος για την ανθρωποκτονία της 26χρονης συντρόφου του Γαρυφαλλιάς Ψαρράκου,…

3 έτη ago

Ξανά στις 3 πρώτες θέσεις η Ελλάδα στην ΕΕ στη διάθεση συχνοτήτων για 5G

Και πάλι στις 3 πρώτες θέσεις μεταξύ των 27 κρατών μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης βρίσκεται…

3 έτη ago