Πολιτική

Τα tweet και τα μηνύματα Φουρθιώτη – Τι γράφει για Γεραπετρίτη και Ρωμανό

Νέο επεισόδια στο σήριαλ Φουρθιώτη, με νέα στοιχεία παραθέτει ο παρουσιαστής για τις σχέσεις του με το πλέον στενό περιβάλλον του πρωθυπουργού κ. Γιώργο Γεραπετρίτη, αλλά και τον εκπρόσωπο τύπου της Νέας Δημοκρατίας Νίκο Ρωμανό. Όλα αυτά μέσω tweets

Ο υπόδικος παρουσιαστής δημοσιεύει SMS του Γιώργου Γεραπετρίτη, με το οποίο ο υπουργός Επικρατείας του δίνει …αναφορά (!) μετά από επαφές του με πρωτοκλασάτους υπουργούς για τις νομοθετικές πρωτοβουλίες της κυβέρνησης για τις τηλεοπτικές άδειες και, παράλληλα, εμφανίζεται να του ικανοποιεί τα αιτήματα!

Τι αναφέρει στο tweet

Επί της ουσίας οι επικοινωνίες δεν έχουν κάτι το επιλήψιμο, και μόνο όμως το γεγονός ότι στελέχη της κυβέρνησης και της ΝΔ, είχαν επαφές με ένα άτομο που είχε εμπλακεί και στο παρελθόν σε ύποπτες-ροζ ιστορίες, εκ των υστέρων δε απεκαλύφθη ότι εξεβίαζε και απειλούσε υπουργούς για διαφημιστικά κονδύλια και για την προστασία της ΕΛ.ΑΣ που του είχε δοθεί, είναι δε σήμερα υπόδικος- κατηγορούμενος για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης- συνιστά ένα πρόβλημα. Και βεβαίως ο ΣΥΡΙΖΑ ζητά εξηγήσεις.

ΣΥΡΙΖΑ: Η κυβέρνηση να απαντήσει ποια είναι η σχέση της με το συγκεκριμένο άτομο

“Η κυβέρνηση πρέπει να απαντήσει ξεκάθαρα ποια είναι η σχέση της με το συγκεκριμένο άτομο και για ποιο λόγο αυτός φέρεται να εκβιάζει μέλη της κυβέρνησης”, επισήμανε ο Νάσος Ηλιόπουλος. “Αυτή η θεσμική παρακμή δεν αξίζει στη χώρα και στους πολίτες. Μαζί με την ανεπάρκεια στην πανδημία και την ακρίβεια, η κοινωνία πληρώνει ακριβά και στα θέματα Δημοκρατίας την κυβέρνηση Μητσοτάκη και είναι πραγματικό το αίτημα για την πολιτική αλλαγή”, υπογράμμισε.

Η απάντηση Γεραπετρίτη

Ο ίδιος ο Γιώργος Γεραπετρίτης δήλωσε ότι μίλησε μόνο μια φορά, όταν ο ίδιος ο Μένιος Φουρθιώτης δήλωσε ότι απειλείται η ζωή του.

«Απάντησα σε οχλήσεις του, δήλωσε ο Γιώργος Γεραπετρίτης. όταν εκείνος επικαλείτο απειλές για τη ζωή του. Αν από αυτό συνάγει οποιαδήποτε ευθύνη, έχει απλά παραιτηθεί από τη λογική. Επιπλέον, όταν ο κύριος Φουρθιώτης ξεκίνησε ψευδείς και προσβλητικές δηλώσεις, κατέθεσα σε βάρος του μήνυση, η οποία εκκρεμεί στην ποινική δικαιοσύνη. Εφόσον ο ΣΥΡΙΖΑ εμπιστεύεται και επενδύει στον κύριο αυτόν, μπορεί να παραστεί ένας εκπρόσωπός του στη δίκη ως μάρτυρας υπεράσπισης»

Η απάντηση του υπόδικου παρουσιαστή ήρθε πάλι μέσω twetter

Το tweet με τον Ρωμανό

Δεν μένει όμως μόνο στο Γιώργο Γεραπετρίτη, αλλά αποκαλύπτει συνομιλία και με τον Νίκο Ρωμανό ως απάντηση στις δηλώσεις του τελευταίου ότι δεν «ειναι σοβαρά πράγματα να ασχολούμαστε με το τι κάνει ο κ. Φουρθιώτης.

Διαβάστε επίσης:

Στο αρχείο οι υποθέσεις Γεωργιάδη – Αβραμόπουλου για τη Novartis

Παρέμβαση της Εισαγγελίας για το μπάχαλο στην Αττική Οδό – «Συγνώμη» ζητά τώρα με ανακοίνωση της η διαχειρίστρια εταιρεία

Newsroom

Recent Posts

Lockdown : Αύξηση κρουσμάτων, μεταλλάξεις και τα νοσοκομεία χωρίς… οξυγόνο – Τα στοιχεία που οδήγησαν στα νέα μέτρα

Η πολύ δύσκολη κατάσταση στα νοσοκομεία της Αττικής και η ευρεία διασπορά του κοροναϊού σε…

3 έτη ago

Αντιδράσεις στην παντοδυναμία του Facebook

Η κυβέρνηση της Αυστραλίας και το Facebook βρήκαν κοινό έδαφος για την πληρωμή ειδησεογραφικού περιεχομένου…

3 έτη ago

Εκκίνηση με τρεις Έλληνες σε τοξοβολία και κωπηλασία

Οι Ολυμπιακοί Αγώνες του Τόκιο αρχίζουν κι επίσημα το μεσημέρι της Παρασκευής (23/07) με την…

3 έτη ago

Χ. Κλούγκε: Στο περιθώριο 1 στους 6 Ευρωπαίους που υπέφεραν από ψυχικές διαταραχές πριν από την πανδημία

Πριν την πανδημία, 1 στους 6 Ευρωπαίους πολίτες υπέφεραν από ψυχικές διαταραχές, αλλά αφέθηκαν με…

3 έτη ago

Προφυλακιστέος ο 30χρονος για τον θάνατο της 26χρονης συντρόφου του στην Φολέγανδρο

Στη φυλακή οδηγείται ο 30χρονος κατηγορούμενος για την ανθρωποκτονία της 26χρονης συντρόφου του Γαρυφαλλιάς Ψαρράκου,…

3 έτη ago

Ξανά στις 3 πρώτες θέσεις η Ελλάδα στην ΕΕ στη διάθεση συχνοτήτων για 5G

Και πάλι στις 3 πρώτες θέσεις μεταξύ των 27 κρατών μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης βρίσκεται…

3 έτη ago