Κοινωνία

Ουσίες που προκαλούν παράλυση έδειξαν οι τοξικολογικές της 24χρονης – Κύκλωμα από τη Μύκονο μέχρι τα Εμιράτα

Μορφή χιονοστιβάδας παίρνουν οι αποκαλύψεις για την υπόθεση ομαδικού βιασμού της 24χρονης κοπέλας σε σουίτα πολυτελούς ξενοδοχείου της Θεσσαλονίκης . Η νεαρή κοπέλα φέρεται ότι αναγνώρισε και δεύτερο άτομο , ενώ η Δικαιοσύνη μετά και την παρέμβαση του εισαγγελέα του Αρείου Πάγου διερευνά τη δράση κυκλώματος μαστροπείας.

Παράλληλα οι τοξικολογικές εξετάσεις φέρεται να επιβεβαιώνουν την καταγγελία για βιασμό καθώς όπως μετέδωσε το MEGA τα αποτελέσματα, που αναμένεται να ανακοινωθούν τις επόμενες ημέρες, έδειξαν ότι εκτός από αλκοόλ στο αίμα της 24χρονης εντοπίστηκαν ουσίες που επηρεάζουν το νευρικό σύστημα. Ουσίες που μπορεί να οδηγήσουν σε νάρκωση ιδίως αν συνδυαστούν με αλκοόλ.

Εάν τα αποτελέσματα αυτά επιβεβαιωθούν αυτό σημαίνει ότι η κατηγορία μπορεί να αναβαθμιστεί σε βιασμό και πιθανόν σε ομαδικό βιασμό καθώς υπάρχουν στοιχεία που δείχνουν ότι κάποιοι προσπάθησαν να την παραλύσουν προκειμένου να ασελγήσουν πάνω της.

Την ίδια ώρα ο ακτιβιστής Ηλίας Γκιώνης, ο οποίος έφερε στο φως της δημοσιότητας την υπόθεση, μιλώντας στην Καθημερινή αποκάλυψε ότι έχει λάβει στο e mail του σωρεία καταγγελιών από κοπέλες ηλικίας 17 έως 25 ετών που διαμένουν στην περιοχή της Θεσσαλονίκης και του περιγράφουν περιστατικά τα οποία έχουν πολλά κοινά σημεία με όσα έζησε η 24χρονη.

Οπως υποστήριξε τα «περισσότερα κορίτσια μου περιγράφουν την ίδια ιστορία και οι περιγραφές ακολουθούν ένα επαναλαμβανόμενο μοτίβο στο οποίο εμπλέκεται το ίδιο ξενοδοχείο και ο ίδιος κύκλος προσώπων. Εχουν κληθεί σε πάρτι στο πολυτελές ξενοδοχείο και αναφέρουν περιστατικά στα οποία έχουν ναρκωθεί και έχουν λιποθυμήσει».

«Πολλές είναι τυχερές και τις έχουν μαζέψει οι φίλες τους», όμως όπως προσθέτει «υπάρχουν και περιπτώσεις που έχουν ξυπνήσει μόνες σε ένα δωμάτιο χωρίς να θυμούνται τίποτα από την προηγούμενη βραδιά. Στις περιπτώσεις αυτές, φοβούμενες τις επιπτώσεις, έχουν φύγει χωρίς να καταγγείλουν τίποτα. Υπάρχουν κορίτσια που δεν μίλησαν ποτέ γιατί δεν ήξεραν τι να κάνουν. […] Κάποιες από αυτές καταγγέλλουν ότι τις πλησίασαν ενώ αυτές ήταν 16 και 17 ετών».

Σύμφωνα με όσα δηλώνει ο κύριος Γκιώνης μία από τις πιο αξιοσημείωτες ιστορίες είναι αυτή μίας κοπέλας , η οποία όπως ισχυρίζεται είχε παρευρεθεί σε αντίστοιχο πάρτι και υπέγραψε συμφωνητικό ώστε να μην μιλήσει για το τι είδε για 10 χρόνια.

Οσον αφορά στον τρόπο προσέγγισης των κοριτσιών κάποιες κοπέλες περιγράφουν ότι τους προσέγγισαν μέσω Ιnstagram, όπου τις εντόπιζαν άλλες γυναίκες και τις έχουν προσκαλούσαν σε αντίστοιχα πάρτι υποσχόμενες τους ότι θα «περάσουν καλά».

«Κάποιες από αυτές τις κοπέλες προλαβαίνουν και φεύγουν από τα πάρτι», δηλώνει ο ακτιβιστής εξηγώντας πως συχνά τρομάζουν όταν αρχίζουν να βλέπουν ναρκωτικά αλλά και άλλες κοπέλες να εξαφανίζονται η μία μετά την άλλη.

Οι έρευνες για το κύκλωμα

Την ίδια στιγμή η 24χρονη που κατήγγειλε τον βιασμό της φέρεται να αναγνώρισε και δεύτερο άτομο, ενώ αίσθηση προκαλεί η αποκάλυψη ότι έχει φύγει από το σπίτι της γιατί δέχεται απειλές για τη ζωή της.

Οσον αφορά στη δικαστική έρευνα για την ύπαρξη κυκλώματος μαστροπείας στο στόχαστρο των εισαγγελικών αρχών έχει μπεί, σύμφωνα με πληροφορίες γραφείο δημοσίων σχέσεων, με έδρα την Αθήνα, το οποίο φέρεται να σχετίζεται με κύκλωμα πορνείας το οποίο είχε απλώσει τα δίχτυα του από την Αθήνα και τη Μύκονο έως τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα.

Ως μέσο για να κάμψει τις νεαρές γυναίκες χρησιμοποιούνταν οι ναρκωτικές ουσίες. Οπως εκτιμούν αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. τα μέλη του κυκλώματος πιθανότατα έριχναν στα ποτά το χάπι του βιασμού ή κάποια διεγερτική ουσία.

Επίσης στο επίκεντρο της έρευνας βρίσκεται και ιδιοκτήτης γραφείου δημοσίων σχέσεων από την Αθήνα, στην ατζέντα του οποίου περιλαμβάνονται και μεγάλα ονόματα από τον χώρο του θεάματος και του μόντελινγκ.

Εξετάζεται και η σύνδεση ατόμων που εργάζονται σε νυχτερινά κέντρα ή είναι ιδιοκτήτες τους με το συγκεκριμένο γραφείο στο πελατολόγιο του οποίου βρίσκονται γνωστοί επιχειρηματίες και δραστηριοποιείται στο τρίγωνο Αθήνα – Ντουμπάι – Μύκονο αλλά και στη Θεσσαλονίκη και σε άλλες μεγάλες ελληνικές πόλεις.

Χρησιμοποιεί μακροχρόνια μισθωμένες σουίτες σε πολυτελή ξενοδοχεία όπου διοργανώνονται «πάρτι» με τη συμμετοχή σημαντικών προσκεκλημένων , ενώ γίνεται και συστηματική χρήση ναρκωτικών.

Διαβάστε επίσης:

Σοκάρουν οι συνεχείς αποκαλύψεις για την καταγγελία βιασμού στη Θεσσαλονίκη – Το χρονικό της υπόθεσης

Ο ψευτογιατρός παρουσιαζόταν και ως πιλότος που τον κυνηγά ο Ερντογάν- Νέες αποκαλύψεις για τη δράση του

Σενάρια άρσης μέτρων: Ανοίγουν μπουζούκια και κλαμπ με 100 νεκρούς την ημέρα

Newsroom

Recent Posts

Lockdown : Αύξηση κρουσμάτων, μεταλλάξεις και τα νοσοκομεία χωρίς… οξυγόνο – Τα στοιχεία που οδήγησαν στα νέα μέτρα

Η πολύ δύσκολη κατάσταση στα νοσοκομεία της Αττικής και η ευρεία διασπορά του κοροναϊού σε…

3 έτη ago

Αντιδράσεις στην παντοδυναμία του Facebook

Η κυβέρνηση της Αυστραλίας και το Facebook βρήκαν κοινό έδαφος για την πληρωμή ειδησεογραφικού περιεχομένου…

3 έτη ago

Εκκίνηση με τρεις Έλληνες σε τοξοβολία και κωπηλασία

Οι Ολυμπιακοί Αγώνες του Τόκιο αρχίζουν κι επίσημα το μεσημέρι της Παρασκευής (23/07) με την…

3 έτη ago

Χ. Κλούγκε: Στο περιθώριο 1 στους 6 Ευρωπαίους που υπέφεραν από ψυχικές διαταραχές πριν από την πανδημία

Πριν την πανδημία, 1 στους 6 Ευρωπαίους πολίτες υπέφεραν από ψυχικές διαταραχές, αλλά αφέθηκαν με…

3 έτη ago

Προφυλακιστέος ο 30χρονος για τον θάνατο της 26χρονης συντρόφου του στην Φολέγανδρο

Στη φυλακή οδηγείται ο 30χρονος κατηγορούμενος για την ανθρωποκτονία της 26χρονης συντρόφου του Γαρυφαλλιάς Ψαρράκου,…

3 έτη ago

Ξανά στις 3 πρώτες θέσεις η Ελλάδα στην ΕΕ στη διάθεση συχνοτήτων για 5G

Και πάλι στις 3 πρώτες θέσεις μεταξύ των 27 κρατών μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης βρίσκεται…

3 έτη ago