Κοινωνία

Ο ψευτογιατρός παρουσιαζόταν και ως πιλότος που τον κυνηγά ο Ερντογάν- Νέες αποκαλύψεις για τη δράση του

Nέες αποκαλύψεις για τη δράση του περιβόητου Dr. Kontos έγιναν κατά τη διάρκεια της σημερινής συνεδρίασης του Μεικτού Ορκωτού όπου εκδικάζεται η υπόθεσή του.

Σύμφωνα με όσα κατέθεσε μάρτυρας που υπήρξε θύμα του ο ψευτογιατρός του παρουσιάστηκε ως πιλότος που τον κυνηγούσε το καθεστώς Ερντογάν και τον έπεισε να αγοράσει μετοχές της Τράπεζας της Ανατολής αποσπώντας του 200.000 ευρώ. Τον περιέγραψε ως ιδιαίτερα χειριστικό άτομο το οποίο τον έπεισε ότι με τη συγκεκριμένη επένδυση θα έβγαζε κέρδος. «Του έδωσα στο χέρι μετρητά 100.000 ευρώ και στη συνέχεια, ύστερα από πίεση, άλλα 90.000 ευρώ σε μετρητά. Στην τράπεζα σε λογαριασμό του κατέθεσα άλλα 5.300 ευρώ» υποστήριξε, συμπληρώνοντας ότι πήρε πίσω ελάχιστα χρήματα.

Πρόσθεσε επίσης ότι ο κατηγορούμενος «ήταν ιδιαίτερα ευφυής, κοινωνικός και πολύ προσιτός. Μου συστήθηκε με την ιδιότητα του πιλότου, μας έδειχνε βίντεο με πτήσεις αεροπλάνου, πιστεύαμε ότι ήταν άσος πιλότος της πολεμικής αεροπορίας» . Όσον αφορά στη γνωριμία τους υποστήριξε ότι του συστήθηκε ως Κοντός όμως όταν αποκαλύφθηκε πως στην πραγματικότητα λεγόταν Κοντοστάθης κατάφερε να τον πείσει ότι άλλαξε το επίθετό του γιατί «είχε γίνει κάτι με τον Ερντογάν και τους Τούρκους και έπρεπε να το κάνει για να μην τον βρουν οι Τούρκοι».

Αναφορικά με τα χρήματα κατέθεσε ότι 1,5 χρόνο μετά, δεν είχε λάβει τίποτα για την «επένδυση» ενώ ο κατηγορούμενος αραίωνε τις επαφές του. «Μια μου ελεγε ότι ήταν στη Ρόδο, μία στην Κύπρο, μία στο Ισραήλ. Προσπαθούσα να πάρω τα χρήματά μου πίσω και λίγα λίγα μου επέστρεψε 30.000 ευρώ. Τα υπόλοιπα τα έχασα. Ημουν χάλια οικονομικά. Το 2020 έμαθα από τα κανάλια γιατί κατηγορείται. Όλοι όσοι τον γνωρίζαμε στην Παιανία χάσαμε τη γη κάτω από τα πόδια μας. Πού να το φανταστούμε; Ζούσε ανάμεσά μας, όλοι για πιλότο τον ξέραμε» τόνισε

Στη σημερινή συνεδρίαση κατέθεσε και ο γιος καρκινοπαθούς, ο οποίος έχασε τη ζωή του, ακολουθώντας τη θεραπεία του Dr. Kontos. O άτυχος 65χρονος πείστηκε από τον κατηγορούμενο να αντιμετωπίσει τον καρκίνο με τα βότανα που του χορήγησε ο Κοντός δίνοντας του συνολικά 39.000 ευρώ.

όπως κατέθεσε ο μάρτυρας για τον πατέρα του: «Ταλαιπωρήθηκε τόσο πολύ, τον έβλεπα που έλιωνε. Όταν ένας άνθρωπος επί τέσσερις μήνες έχει πυρετό κάθε ημέρα καταλαβαίνετε ότι βασανίζεται. Ο πατέρας μου απεβίωσε στις 5 Νοεμβρίου 2015. Την εβδομάδα που απεβίωσε ήταν πραγματικά σε κώμα. Ερχόταν ο Κοντοστάθης και μου έλεγε «μη χάνεις την ελπίδα, μη φοβού»….Το περίεργο της υπόθεσης είναι πως δε γίνεται οι γιατροί να σε βλέπουν να πηγαίνεις στο γκρεμό και να μην σου λένε τίποτα. Όταν πήγαμε στα επείγοντα στο 401 μας είπε μία, μάλλον, ειδικευόμενη γιατρός: «Είναι πολύ καλός γιατρός ο κ. Κόντος, έχω διαβάσει συγγράμματά του».

Διαβάστε επίσης:

Επεισόδια έξω από την ΑΣΟΕΕ

Πετρέλαιο: Ράλι της τιμής, σε υψηλά 8ετίας το μπρεντ

ΕΛΣΤΑΤ: Τα στοιχεία για τον κύκλο εργασιών των επιχειρήσεων το Νοέμβριο

Newsroom

Recent Posts

Lockdown : Αύξηση κρουσμάτων, μεταλλάξεις και τα νοσοκομεία χωρίς… οξυγόνο – Τα στοιχεία που οδήγησαν στα νέα μέτρα

Η πολύ δύσκολη κατάσταση στα νοσοκομεία της Αττικής και η ευρεία διασπορά του κοροναϊού σε…

3 έτη ago

Αντιδράσεις στην παντοδυναμία του Facebook

Η κυβέρνηση της Αυστραλίας και το Facebook βρήκαν κοινό έδαφος για την πληρωμή ειδησεογραφικού περιεχομένου…

3 έτη ago

Εκκίνηση με τρεις Έλληνες σε τοξοβολία και κωπηλασία

Οι Ολυμπιακοί Αγώνες του Τόκιο αρχίζουν κι επίσημα το μεσημέρι της Παρασκευής (23/07) με την…

3 έτη ago

Χ. Κλούγκε: Στο περιθώριο 1 στους 6 Ευρωπαίους που υπέφεραν από ψυχικές διαταραχές πριν από την πανδημία

Πριν την πανδημία, 1 στους 6 Ευρωπαίους πολίτες υπέφεραν από ψυχικές διαταραχές, αλλά αφέθηκαν με…

3 έτη ago

Προφυλακιστέος ο 30χρονος για τον θάνατο της 26χρονης συντρόφου του στην Φολέγανδρο

Στη φυλακή οδηγείται ο 30χρονος κατηγορούμενος για την ανθρωποκτονία της 26χρονης συντρόφου του Γαρυφαλλιάς Ψαρράκου,…

3 έτη ago

Ξανά στις 3 πρώτες θέσεις η Ελλάδα στην ΕΕ στη διάθεση συχνοτήτων για 5G

Και πάλι στις 3 πρώτες θέσεις μεταξύ των 27 κρατών μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης βρίσκεται…

3 έτη ago