Κοινωνία

«Δεν θα κάνω πίσω» λέει η κοπέλα που βιάστηκε- Τι βρέθηκε στο δωμάτιο του ξενοδοχείου

Αποφασισμένη να μην υποχωρήσει δηλώνει η κοπέλα που έπεσε θύμα βιασμού σε δωμάτιο ξενοδοχείου της Θεσσαλονίκης. Μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό MEGA η 24χρονη δήλωσε: «Αυτό που μου συνέβη δε θέλω να συμβεί ποτέ σε καμία κοπέλα του κόσμου. Πήρα την απόφαση να προχωρήσω νομικά και δε θα κάνω πίσω. Οι ένοχοι πρέπει να τιμωρηθούν. Κάποιοι ήταν φίλοι, τους εμπιστευόμουν ενώ αυτοί λειτουργούσαν για λογαριασμό τους και δεν πίστευαν σε καμία φιλία. Εξαιτίας τους παρασύρθηκα και έπαθα ό, τι έπαθα».

Από την πλευρά του ο δικηγόρος της Αθανάσιος Ζιώγας περιέγραψε τι συνέβη στην πελάτη του το συγκεκριμένο βράδυ.Υποστήριξε ότι η κοπέλα έφευγε ζαλισμένη από το πάρτι, όμως επέστρεψε μετά από τηλεφώνημα του διοργανωτή του πάρτι για να ακολουθήσει ο βιασμός της: «Μπήκε αμέσως στο ξενοδοχείο, πήγε στη ρεσεψιόν, έκλεισε ένα δωμάτιο το 510, πήρε το κλειδί να πάει να κοιμηθεί. Είχε κατά νου ότι ο άνθρωπος που την κάλεσε ήταν εκεί ούτως ή άλλως και είναι ένας φίλος της, ο οποίος θα την προστάτευε. Μόλις άνοιξε την πόρτα του ασανσέρ, τρία άτομα την πλησίασαν, την πλεύρισαν, της μίλησαν και την παρέσυραν κατά τη δική της άποψη στο δωμάτιο το 602».

Tο επόμενο πρωί η κοπέλα, συμπλήρωσε ο κ. Ζιώγας, η κοπέλα «ξύπνησε βρέθηκε ημίγυμνη, χωρίς εσώρουχα με πεταμένα όλα τα ρούχα στο πάτωμα. Μίλησε με τον άνθρωπο που την κάλεσε στο πάρτι, του είπε “γιατί είμαι εδώ” και αποφάσισε να πάει στην αστυνομία για να καταγγείλει το περιστατικό».

Τι είπε στις καταθέσεις της


Σύμφωνα με όσα κατέθεσε στην αστυνομία η νεαρή τα ξημερώματα της Πρωτοχρονιάς, φεύγοντας από το πάρτι, κατάλαβε ότι δεν είναι σε θέση να επιστρέψει στο σπίτι της. Επικοινώνησε με τον γνωστό της ο οποίος την είχε καλέσει στο πάρτι και εκείνος της πρότεινε να κοιμηθεί στο ξενοδοχείο.

Η κοπέλα έκλεισε δωμάτιο όμως πηγαίνοντας προς αυτό συνάντησε τρεις άνδρες από την Αθήνα: Πρόκειται για δύο αδέρφια γόνους γνωστής επιχειρηματικής οικογένειας και έναν ακόμα.

Από εκεί και πέρα δε θυμάται σχεδόν τίποτα, βάσει όσων είπε στις καταθέσεις της.

Οταν ξύπνησε Το πρωί συνειδητοποίησε ότι βρισκόταν σε άλλο δωμάτιο ενώ ήταν γυμνή.

Στη συνέχεια η 24χρονη κατέθεσε καταγγελία στο αστυνομικό τμήμα Λευκού Πύργου. Οι αστυνομικοί εντόπισαν τον έναν από τους τρεις επιχειρηματίες και τον συνέλαβαν ενώ στην έρευνα που έκαναν στο δωμάτιο του βρέθηκαν τα κλειδιά του δωματίου της κοπέλας και ένα χάπι το οποίο ενισχύει τη στυτική λειτουργία. Στον εισαγγελέα όπου παρουσιάστηκε, ο ίδιος ισχυρίστηκε σύμφωνα με πληροφορίες ότι βρέθηκε με την κοπέλα με τη συναίνεσή της. Μετά την απολογία του με κοινή απόφαση εισαγγελέα και ανακρίτριας αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους.

Μετά από τις καταγγελίες της νεαρής κοπέλας η εισαγγελία ερευνά την ύπαρξη κυκλώματος μαστροπείας το οποίο δρούσε στη Θεσσαλονίκη και είχε ως στόχο να βρίσκει κοπέλες τις οποίες εξωθούσε στην πορνεία.

Από την εισαγγελία της Θεσσαλονίκης έγινε γνωστό ότι το θύμα, το οποίο έκανε την καταγγελία, δεν ανήκε στις κοπέλες που είχαν μπει στο κύκλωμα.

Διαβάστε επίσης:

Κύκλωμα μαστροπείας που παγιδεύει κορίτσια και τα προωθεί σε πλούσια πρόσωπα ερευνά η Εισαγγελία για το βιασμό στη Θεσσαλονίκη

Τα πάρτυ του Μπόρις Τζόνσον τελείωσαν, το «Partygate» όμως καλά κρατεί

«Με άρπαξαν τρεις από το ασανσέρ» λέει η 24χρονη που κατήγγειλε ομαδικό βιασμό με συμμετοχή γόνου επιχειρηματικής οικογένειας

Newsroom

Recent Posts

Lockdown : Αύξηση κρουσμάτων, μεταλλάξεις και τα νοσοκομεία χωρίς… οξυγόνο – Τα στοιχεία που οδήγησαν στα νέα μέτρα

Η πολύ δύσκολη κατάσταση στα νοσοκομεία της Αττικής και η ευρεία διασπορά του κοροναϊού σε…

3 έτη ago

Αντιδράσεις στην παντοδυναμία του Facebook

Η κυβέρνηση της Αυστραλίας και το Facebook βρήκαν κοινό έδαφος για την πληρωμή ειδησεογραφικού περιεχομένου…

3 έτη ago

Εκκίνηση με τρεις Έλληνες σε τοξοβολία και κωπηλασία

Οι Ολυμπιακοί Αγώνες του Τόκιο αρχίζουν κι επίσημα το μεσημέρι της Παρασκευής (23/07) με την…

3 έτη ago

Χ. Κλούγκε: Στο περιθώριο 1 στους 6 Ευρωπαίους που υπέφεραν από ψυχικές διαταραχές πριν από την πανδημία

Πριν την πανδημία, 1 στους 6 Ευρωπαίους πολίτες υπέφεραν από ψυχικές διαταραχές, αλλά αφέθηκαν με…

3 έτη ago

Προφυλακιστέος ο 30χρονος για τον θάνατο της 26χρονης συντρόφου του στην Φολέγανδρο

Στη φυλακή οδηγείται ο 30χρονος κατηγορούμενος για την ανθρωποκτονία της 26χρονης συντρόφου του Γαρυφαλλιάς Ψαρράκου,…

3 έτη ago

Ξανά στις 3 πρώτες θέσεις η Ελλάδα στην ΕΕ στη διάθεση συχνοτήτων για 5G

Και πάλι στις 3 πρώτες θέσεις μεταξύ των 27 κρατών μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης βρίσκεται…

3 έτη ago