Κοινωνία

Άγρια δολοφονία 19χρονου στη Θεσσαλονίκη για οπαδικούς λόγους – Φώναζε σας παρακαλώ μη χτυπάτε άλλο…

Σοκαρισμένο παρακολουθεί το πανελλήνιο τις λεπτομέρειες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας σχετικά με την άγρια δολοφονία 19χρονου στη Θεσσαλονίκη και τον τραυματισμό άλλων δύο για οπαδικούς λόγους.

Η συμπλοκή σημειώθηκε , σύμφωνα με μαρτυρίες γύρω στη μία μετά τα μεσαάνυχτα στη συμβολή σχεδόν των οδών Νικολάου Πλαστήρα και Θεοδώρου Γαζή, λίγα μόνο μέτρα από το γήπεδο του Άρη,οδό όταν άγνωστος αριθμός ατόμων που επέβαιναν σε δύο οχήματα επιτέθηκε στους τρεις νεαρούς που μετέβαιναν πεζή στον δρόμο.

Από την επίθεση, ένας εκ των τριών νεαρών ατόμων, ηλικίας 19 ετών, έχασε τη ζωή του. Ο άτυχος νέος δέχτηκε μαχαιριά στο εσωτερικό του μηρού, αφήνοντας την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο, από αιμορραγία, πριν φτάσει στο σημείο ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ. Οι άλλοι δύο νεαροί, ηλικίας 19 και 20 ετών, τραυματίστηκαν ελαφρά και μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο “Παπανικολάου”.

Η επίθεση έγινε μπροστά από ένα γωνιακό κατάστημα και δίπλα από τις πολυκατοικίες, ενώ απέναντι βρίσκεται σχολικό συγκρότημα.

Όπως αναφέρει το voria μισή ώρα μετά τα μεσάνυχτα, γυναίκα μάρτυρας άκουσε φασαρία καθώς και ένα άτομο να φωνάζει “σας παρακαλώ, μην με χτυπάτε άλλο”. Η ίδια μάλιστα κάλεσε και την αστυνομία.

Παράλληλα, ένοικος παρακείμενης πολυκατοικίας ανέφερε ότι περίπου στη 1 ακούστηκε μια φασαρία στη γειτονιά, με άτομα να φωνάζουν, ωστόσο όλα όπως λέει “έγιναν σε ελάχιστο χρόνο”.

Σύμφωνα με το Τhesstoday άλλη κάτοικος της περιοχής είπε: “Άκουσα φασαρία και φοβήθηκα. Γι’ αυτό δε βγήκα έξω. Άκουσα παιδιά να φωνάζουν οπαδικά συνθήματα. Άκουσα κραυγές”.

Άλλος αυτόπτης μάρτυρας όμως περιγράφει καρέ καρέ τι συνέβη χθες λίγο μετά τα μεσάνυχτα: «Μετά τις 12.30, μια παρά άκουσα φωνές και βρισιές. Βλέπω ότι παίρνουν ένα σκαμπό από το μαγαζί που είναι στη γωνία και βαράνε ένα αυτοκίνητο. Το κλώτσαγαν. Και έφυγε ένα άσπρο αυτοκίνητο από τα φανάρια τέρμα δεξιά. Φύγανε μετά έξι άτομα από κάτω. Ήρθε και μια κλούβα της αστυνομίας. Μέχρι τη μια και κάτι γινόταν ένας πανικός».

Σε μια άλλη μαρτυρία κάτοικος της περιοχής σημείωσε πως ήταν μεγάλη παρέα και επιτέθηκε στα τρία παιδιά, ενώ επίσης άργησε η επέμβαση της ΕΛΑΣ «Έπεσε ξύλο ανάμεσα σε συμμορίες παιδιών. Ακούστηκαν βρισιές για Άρη και ΠΑΟΚ. Κάποια στιγμή ήρθε και η αστυνομία. Κάποιοι έφυγαν με ΙΧ. Το ασθενοφόρο που ήρθε έκατσε τουλάχιστον μία ώρα. Ακόμα έχει αίματα», δήλωσε ο ίδιος.

Και πρόσθεσε: «Ακούσαμε φωνές, σπασίματα. Και το ρολόι της ΔΕΗ είναι σπασμένο. Δε ξέρω τι πετούσαν. Δε βγήκε κανείς από  την πολυκατοικία. Ήταν μεγάλη παρέα. Ποιος να βγει; Η αστυνομία άργησε να έρθει»

H αστυνομία προχώρησε σε 15 προσαγωγές , χωρίς όμως να μετατραπούν σε συλλήψεις.

Διαβάστε επίσης:

Έφοδοι – Επιθέσεις από μέλη του Ρουβίκωνα με βαριοπούλες – σε Αττική Οδό στο Κορωπί και στην Πολιτική Προστασία – 8 συλλήψεις

Χαλάρωση μέτρων, ενώ η χώρα καταγράφει το ένα μαύρο ρεκόρ, πίσω από το άλλο…

Η πολιτική μοναξιά του Κυριάκου Μητσοτάκη

Newsroom

Recent Posts

Lockdown : Αύξηση κρουσμάτων, μεταλλάξεις και τα νοσοκομεία χωρίς… οξυγόνο – Τα στοιχεία που οδήγησαν στα νέα μέτρα

Η πολύ δύσκολη κατάσταση στα νοσοκομεία της Αττικής και η ευρεία διασπορά του κοροναϊού σε…

3 έτη ago

Αντιδράσεις στην παντοδυναμία του Facebook

Η κυβέρνηση της Αυστραλίας και το Facebook βρήκαν κοινό έδαφος για την πληρωμή ειδησεογραφικού περιεχομένου…

3 έτη ago

Εκκίνηση με τρεις Έλληνες σε τοξοβολία και κωπηλασία

Οι Ολυμπιακοί Αγώνες του Τόκιο αρχίζουν κι επίσημα το μεσημέρι της Παρασκευής (23/07) με την…

3 έτη ago

Χ. Κλούγκε: Στο περιθώριο 1 στους 6 Ευρωπαίους που υπέφεραν από ψυχικές διαταραχές πριν από την πανδημία

Πριν την πανδημία, 1 στους 6 Ευρωπαίους πολίτες υπέφεραν από ψυχικές διαταραχές, αλλά αφέθηκαν με…

3 έτη ago

Προφυλακιστέος ο 30χρονος για τον θάνατο της 26χρονης συντρόφου του στην Φολέγανδρο

Στη φυλακή οδηγείται ο 30χρονος κατηγορούμενος για την ανθρωποκτονία της 26χρονης συντρόφου του Γαρυφαλλιάς Ψαρράκου,…

3 έτη ago

Ξανά στις 3 πρώτες θέσεις η Ελλάδα στην ΕΕ στη διάθεση συχνοτήτων για 5G

Και πάλι στις 3 πρώτες θέσεις μεταξύ των 27 κρατών μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης βρίσκεται…

3 έτη ago