Life

Squid Game: Έρχονται άλλες δύο νέες σεζόν

Η σειρά Squid Game που αγαπήθηκε τόσο από το κοινό έκανε πρεμιέρα στο Netflix τον περασμένο Σεπτέμβριο, στρέφοντας όλα τα βλέμματα κυριολεκτικά πάνω της. Έσπασε δε κάθε ρεκόρ τηλεθέασης πρωτοεμφανιζόμενης σειράς στην υπηρεσίας streaming, ξεπερνώντας το προηγούμενο ρεκόρ που είχε κατακτήσει το «Bridgerton».

Σε συνέντευξή του στον κορεατικό τηλεοπτικό σταθμό KBS, ο εφευρέτης της σειράς Hwang Dong-hyuk ανέφερε ότι αυτή τη στιγμή μιλάει με την πλατφόρμα streaming για το μέλλον της σειράς.

«Θα βρούμε σύντομα λύση»

«Είμαι σε συνομιλίες με το Netflix για την διάρκεια της 2ης καθώς και της 3ης σεζόν», αποκάλυψε ο Dong-hyuk σύμφωνα με τους Korea Times. «Θα αποφασίσουμε σύντομα», πρόσθεσε στη συνέχεια.

«Είναι αλήθεια ότι συζητάμε για μια μεγάλη προοπτική δυνατοτήτων για το Squid Game, συμπεριλαμβανομένης της παραγωγής μιας 3ης σεζόν, αλλά τίποτα δεν έχει ακόμη αποφασιστεί οριστικά», υπογράμμισε το Netflix.

Το Official Trailer της σειράς:

Τι είναι το Squid Game;

Τι γίνεται όμως στο Squid Game και όλοι μιλάνε για το καλύτερο κορεατικό δράμα-θρίλερ, με έντονες σκηνές, μακάβριες σκέψεις αλλά και πολλά μηνύματα για την πραγματική ζωή;

Με λίγα λόγια, το Squid Game συνδυάζει τα Hunger Games με το Kill Bill. Εκατοντάδες άνθρωποι που παλεύουν με σοβαρά οικονομικά προβλήματα, λαμβάνουν μία περίεργη πρόσκληση, η οποία τους καλεί να πάρουν μέρος σε κάποια άκακα, όπως πιστεύουν, παιδικά παιχνίδια.

Το έπαθλο του νικητή είναι παραπάνω από δελεαστικό, η τιμωρία όμως του χαμένου είναι κάπως… θανάσιμη. Την μοιραία και επικίνδυνη πρόσκληση θα αποδεχτούν 456 άτομα, που επιλέγουν να ρισκάρουν και να διεκδικήσουν τα 38,5 εκατομμύρια δολάρια του νικητή.

Οι κανόνες; Απλοί. Αν νικήσεις παίρνεις χρήματα, αν χάσεις και θες να τα παρατήσεις πεθαίνεις, αλλά όχι μόνο λόγω του παιχνιδιού. Εδώ είναι και το σημείο που ξεκινούν τα προβλήματα, καθώς ο δημιουργός της σειράς, με αρκετή σοφία όπως θα καταλάβουμε, δεν έβαλε κάποιο εξωγήινο τέρας ή κάποιο ρομπότ που διψάει για αίμα να κάνει τον κακό της σειράς. Ο κίνδυνος είναι ακριβώς ίδιος με εμάς, και προσπαθεί να επιβιώσει, πατώντας όμως επί πτωμάτων, μερικές φορές κυριολεκτικά.

Newsroom

Recent Posts

Lockdown : Αύξηση κρουσμάτων, μεταλλάξεις και τα νοσοκομεία χωρίς… οξυγόνο – Τα στοιχεία που οδήγησαν στα νέα μέτρα

Η πολύ δύσκολη κατάσταση στα νοσοκομεία της Αττικής και η ευρεία διασπορά του κοροναϊού σε…

3 έτη ago

Αντιδράσεις στην παντοδυναμία του Facebook

Η κυβέρνηση της Αυστραλίας και το Facebook βρήκαν κοινό έδαφος για την πληρωμή ειδησεογραφικού περιεχομένου…

3 έτη ago

Εκκίνηση με τρεις Έλληνες σε τοξοβολία και κωπηλασία

Οι Ολυμπιακοί Αγώνες του Τόκιο αρχίζουν κι επίσημα το μεσημέρι της Παρασκευής (23/07) με την…

3 έτη ago

Χ. Κλούγκε: Στο περιθώριο 1 στους 6 Ευρωπαίους που υπέφεραν από ψυχικές διαταραχές πριν από την πανδημία

Πριν την πανδημία, 1 στους 6 Ευρωπαίους πολίτες υπέφεραν από ψυχικές διαταραχές, αλλά αφέθηκαν με…

3 έτη ago

Προφυλακιστέος ο 30χρονος για τον θάνατο της 26χρονης συντρόφου του στην Φολέγανδρο

Στη φυλακή οδηγείται ο 30χρονος κατηγορούμενος για την ανθρωποκτονία της 26χρονης συντρόφου του Γαρυφαλλιάς Ψαρράκου,…

3 έτη ago

Ξανά στις 3 πρώτες θέσεις η Ελλάδα στην ΕΕ στη διάθεση συχνοτήτων για 5G

Και πάλι στις 3 πρώτες θέσεις μεταξύ των 27 κρατών μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης βρίσκεται…

3 έτη ago