Πολιτική

Εχθρός μας είναι ο εφησυχασμός επανέλαβε ο Μητσοτάκης για τις εκλογές της 25ης Ιουνίου

“Σήμερα, η χώρα χρειάζεται, πρώτα και πάνω απ΄ όλα μία σταθερή κυβέρνηση, η οποία να μπορεί να οδηγήσει με ασφάλεια τη χώρα μας στο μέλλον και να αντιμετωπίσει τις μεγάλες γεωπολιτικές προκλήσεις της περιοχής” τόνισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης μιλώντας σε  συγκέντρωση πολιτών στη Νέα Ιωνία.

Αναφέρθηκε μάλιστα και στις εξελίξεις στην Τουρκία, σημειώνοντας: “Βλέπετε ότι ήδη η Τουρκία σήμερα έχει μια νέα, μια ισχυρή, μία σταθερή κυβέρνηση. Σταθερή κυβέρνηση χρειαζόμαστε και στη χώρα μας, για να μπορέσουμε να εξακολουθούμε να υπερασπιζόμαστε την κυριαρχία μας, τα κυριαρχικά μας δικαιώματα, να αναβαθμίζουμε τον γεωπολιτικό μας ρόλο, να εξακολουθούμε με αποτελεσματικότητα και με δικαιοσύνη να προστατεύουμε τα σύνορά μας και στην ξηρά και στη θάλασσα”, υπογράμμισε ο κ. Μητσοτάκης, ενώ πρόσθεσε ότι ” το μεγάλο ζητούμενο των επόμενων εκλογών είναι αν θα μπορέσουμε να συνεχίσουμε σε αυτή την πορεία ανόρθωσης και εκσυγχρονισμού της χώρας”.

Μιλώντας για το θέμα μείωσης των φόρων, ο Πρόεδρος της ΝΔ κατηγόρησε τον ΣΥΡΙΖΑ και το ΠΑΣΟΚ ότι “εξαντλούν τον πολιτικό τους λόγο, διαγωνιζόμενοι στο ποιος θα επιβάλλει τους περισσότερους φόρους”. Πρόσθεσε επίσης ότι η ΝΔ απέδειξε ότι μπορεί να μειώσει τους φόρους για κάθε Ελληνίδα και για κάθε Έλληνα, τονίζοντας: «μειώσαμε 50 φόρους- χωρίς να θέσουμε σε κίνδυνο τη δημοσιονομική σταθερότητα της χώρας”.

“Γι’ αυτό εμείς είμαστε, οι μόνοι εγγυητές ότι αυτή η πορεία ανάταξης της ελληνικής οικονομίας η οποία ξεκίνησε εν μέσω μεγάλων δυσκολιών πριν από τέσσερα  χρόνια, μπορεί να συνεχιστεί”, προσθέτοντας ότι η ΝΔ είναι “το κόμμα και η παράταξη που εγγυάται ότι μπορούμε να διαχειριστούμε και να αντιμετωπίσουμε τις όποιες μεγάλες κρίσεις μας προκύψουν”.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, αφού επανέλαβε ότι η επόμενη Βουλή ενδέχεται να έχει έξι ή και επτά κόμματα και αυτό σημαίνει ότι “ο πήχης της αυτοδυναμίας ανεβαίνει”, πρόβαλε τον στόχο για περαιτέρω αύξηση των εκλογικών ποσοστών της ΝΔ, εκπέμποντας παράλληλα μήνυμα ότι “κοιτάμε ψηλά, αλλά τα πόδια μας είναι στο έδαφος”. “Αντίπαλός μας είναι ο εφησυχασμός, είναι αυτή η αίσθηση ότι το αποτέλεσμα έχει προεξοφληθεί” είπε χαρακτηριστικά.

“Κανένα αποτέλεσμα δεν έχει προεξοφληθεί” επανέλαβε, σημειώνοντας ότι “οι κάλπες θα είναι άδειες το πρωί της 25ης Ιουνίου και πρέπει να ξαναγεμίσουν με πολλά ψηφοδέλτια της Νέας Δημοκρατίας”

Οι ειδήσεις σήμερα

newsroom

Recent Posts

Lockdown : Αύξηση κρουσμάτων, μεταλλάξεις και τα νοσοκομεία χωρίς… οξυγόνο – Τα στοιχεία που οδήγησαν στα νέα μέτρα

Η πολύ δύσκολη κατάσταση στα νοσοκομεία της Αττικής και η ευρεία διασπορά του κοροναϊού σε…

3 έτη ago

Αντιδράσεις στην παντοδυναμία του Facebook

Η κυβέρνηση της Αυστραλίας και το Facebook βρήκαν κοινό έδαφος για την πληρωμή ειδησεογραφικού περιεχομένου…

3 έτη ago

Εκκίνηση με τρεις Έλληνες σε τοξοβολία και κωπηλασία

Οι Ολυμπιακοί Αγώνες του Τόκιο αρχίζουν κι επίσημα το μεσημέρι της Παρασκευής (23/07) με την…

3 έτη ago

Χ. Κλούγκε: Στο περιθώριο 1 στους 6 Ευρωπαίους που υπέφεραν από ψυχικές διαταραχές πριν από την πανδημία

Πριν την πανδημία, 1 στους 6 Ευρωπαίους πολίτες υπέφεραν από ψυχικές διαταραχές, αλλά αφέθηκαν με…

3 έτη ago

Προφυλακιστέος ο 30χρονος για τον θάνατο της 26χρονης συντρόφου του στην Φολέγανδρο

Στη φυλακή οδηγείται ο 30χρονος κατηγορούμενος για την ανθρωποκτονία της 26χρονης συντρόφου του Γαρυφαλλιάς Ψαρράκου,…

3 έτη ago

Ξανά στις 3 πρώτες θέσεις η Ελλάδα στην ΕΕ στη διάθεση συχνοτήτων για 5G

Και πάλι στις 3 πρώτες θέσεις μεταξύ των 27 κρατών μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης βρίσκεται…

3 έτη ago