Κοινωνία

Στάθης Παναγιωτόπουλος: Παραδίδεται στην αστυνομία

Στάθης Παναγιωτόπουλος: Ο γνωστός παρουσιαστής έφυγε από το σπίτι του και πρόκειται να παραδοθεί στην αστυνομία στις 16:00.

Νέα τροπή παίρνει η υπόθεση στην οποία εμπλέκεται ο Στάθης Παναγιωτόπουλος. Νωρίτερα, ο δικηγόρος Απόστολος Λύτρας, ο οποίος εκπροσωπεί το θύμα του πρώην τηλεπαρουσιαστή που τον κατήγγειλε και υπέβαλε μήνυση εναντίον του. Η καταγγελία της κοπέλας αφορά παραβίαση των προσωπικών δεδομένων της, αδίκημα που είναι διαρκές και επισύρει αυτόφωρη διαδικασία.

Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος, αφού έγινε γνωστό το ένταλμα σύλληψης λόγω της μήνυσης εναντίον του, λίγο μετά τις 14:30 βγήκε, πήρε το αυτοκίνητό του και έφυγε. Σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται να παραδοθεί στις 16.00, ενώ ήδη το αυτοκίνητο του ακολουθείται από ένα περιπολικό.

«Συνολικά 9 βίντεο αναρτημένα στο διαδίκτυο»

Νωρίτερα μιλώντας στον ΑΝΤ1 είπε: «Μιλάμε για συνολικά 9 βίντεο που ξέρουμε ότι είναι αναρτημένα στο διαδίκτυο», είπε μετά την αποκάλυψη ότι υπάρχει μια παράνομη πλατφόρμα που υποκλέπτει και διαρρέει προς κάθε «ενδιαφερόμενο» ευαίσθητες πληροφορίες γυναικών.

«Εγώ εκπροσωπώ την κόρη φιλικού του ζευγαριού, που όταν είχαν επαφές και έγινε η καταγραφή των προσωπικών στιγμών τους, ήταν σε πολύ νεαρή ηλικία», είπε ο κ. Λύτρας. Όπως τόνισε, «αυτός ο τύπος έχει θέματα ψυχολογικής και ψυχιατρικής φύσεως και προβλήματα ανασφάλειας, διότι δεν μπορώ να κατανοήσω τον λόγο για να κάνει τέτοιες ενέργειες»

«Σε ό,τι αφορά τα θύματα και την «έλξη» για εκείνον, προφανώς έχει παίξει ρόλο η τηλεόραση και η δημοσιότητα του. Έχει εκμεταλλευθεί αυτό που του προσφέρει η αναγνωρισιμότητα του, για να συνάψει τις επαφές» προσέθεσε ο δικηγόρος. Όπως διευκρίνισε, μένει να φανεί από την έρευνα εάν η ανάρτηση των ερωτικών βίντεο στο διαδίκτυο είχε και οικονομικό όφελος για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο, λέγοντας πως «αν υπήρξε όφελος και το ποσό είναι άνω των 120.00 ευρώ μιλάμε για κακούργημα».

Σημείωσε μάλιστα πως «το αδίκημα είναι Αυτόφωρο, δεν έχει σταματήσει το αδίκημα, διαπράττεται κάθε ημέρα. Πρέπει και η Εισαγγελία να λάβει τα μέτρα της», συμπληρώνοντας πως «•κάναμε χθες επισήμως την καταγγελία και περιμένουμε να δούμε πως θα αντιδράσει η Δικαιοσύνη».

Newsroom

Recent Posts

Lockdown : Αύξηση κρουσμάτων, μεταλλάξεις και τα νοσοκομεία χωρίς… οξυγόνο – Τα στοιχεία που οδήγησαν στα νέα μέτρα

Η πολύ δύσκολη κατάσταση στα νοσοκομεία της Αττικής και η ευρεία διασπορά του κοροναϊού σε…

3 έτη ago

Αντιδράσεις στην παντοδυναμία του Facebook

Η κυβέρνηση της Αυστραλίας και το Facebook βρήκαν κοινό έδαφος για την πληρωμή ειδησεογραφικού περιεχομένου…

3 έτη ago

Εκκίνηση με τρεις Έλληνες σε τοξοβολία και κωπηλασία

Οι Ολυμπιακοί Αγώνες του Τόκιο αρχίζουν κι επίσημα το μεσημέρι της Παρασκευής (23/07) με την…

3 έτη ago

Χ. Κλούγκε: Στο περιθώριο 1 στους 6 Ευρωπαίους που υπέφεραν από ψυχικές διαταραχές πριν από την πανδημία

Πριν την πανδημία, 1 στους 6 Ευρωπαίους πολίτες υπέφεραν από ψυχικές διαταραχές, αλλά αφέθηκαν με…

3 έτη ago

Προφυλακιστέος ο 30χρονος για τον θάνατο της 26χρονης συντρόφου του στην Φολέγανδρο

Στη φυλακή οδηγείται ο 30χρονος κατηγορούμενος για την ανθρωποκτονία της 26χρονης συντρόφου του Γαρυφαλλιάς Ψαρράκου,…

3 έτη ago

Ξανά στις 3 πρώτες θέσεις η Ελλάδα στην ΕΕ στη διάθεση συχνοτήτων για 5G

Και πάλι στις 3 πρώτες θέσεις μεταξύ των 27 κρατών μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης βρίσκεται…

3 έτη ago