Media

Ράδιο Αρβύλα: Στα «μαύρα» η ομάδα, τέλος η εκπομπή για το 2021 – Κανάκης: «Δεν ξέραμε τίποτα, λυπάμαι για όσους δεν το πιστεύουν»

Κανονικά μεταδόθηκε από τον ΑΝΤ1 το βράδυ της Τρίτης η εκπομπή Ράδιο Αρβύλα μετά τον σάλο που προκλήθηκε από τις καταγγελίες κατά του Στάθη Παναγιωτόπουλου για την ανάρτηση βίντεο και φωτογραφιών σεξουαλικού περιεχομένου σε γνωστή ιστοσελίδα πορνογραφίας χωρίς τη συγκατάθεση της πρώην συντρόφου του.

Παρά τις πληροφορίες που ήθελαν την εκπομπή να μην βγαίνει σήμερα στον αέρα, ο Αντώνης Κανάκης και η παρέα του αποφάσισαν τελικά να πραγματοποιήσουν την εκπομπή το βράδυ της Τρίτης.

Ντυμένοι στα μαύρα, Αντώνης Κανάκης, Γιάννης Σερβετάς και Χρήστος Κιούσης ξεκίνησαν την εκπομπή αρχικά απευθύνοντας συλλυπητήρια την οικογένεια του Γιώργου Τράγκα, αναφέρθηκαν και στην απώλεια της Ροζίτας Σώκου και μίλησαν για το κάψιμο των βιβλίων του Ευγένιου Τριβιζά και για τους νέους 130 νεκρούς της πανδημίας.

Τελευταία εκπομπή για το ’21 αλλά θα συνεχιστεί από 10/1

Ωστόσο, ήταν η τελευταία τους εκπομπή για το 2021 με τον Αντώνη Κανάκη να δηλώνει πως η εκπομπή δεν θα συνεχιστεί για φέτος και θα ολοκληρωθεί δύο μέρες νωρίτερα απ’ ότι ήταν προγραμματισμένο (ήταν να ολοκληρωθεί την Πέμπτη). Βέβαια, στη συνέχεια τόνισε πως «εννοείται ότι θα συνεχίσουμε» για να συμπληρώσει πως «ελπίζουμε πως οι μέρες που θα μεσολαβήσουν μέχρι τις 10 Ιανουαρίου θα μπορέσουμε κι εμείς να έρθουμε σε μια κανονικότητα, να βάλουμε μια τελεία και να το αφήσουμε πίσω μας όσο γίνεται».

Κανάκης: Γιατί βγήκαμε στον αέρα

Στη συνέχεια ο Αντώνης Κανάκης περιέγραψε τον λόγο για τον οποίο βγήκε σήμερα η εκπομπή στον «αέρα»:

«Ούτε εμείς ξέρουμε ποια θα είναι η ουσία της σημερινής εκπομπής. “Τί ζουμε;” είναι το βασικό μήνυμα», ανέφερε στην έναρξη της εκπομπής ο Αντώνης Κανάκης. Και συμπλήρωσε: «Υπήρχαν στο παρελθόν κι άλλα γεγονότα που μας υποχρέωσαν να μην μπορούμε να κάνουμε το Ράδιο Αρβύλα. Η πρώτη φορά ήταν όταν ο 15χρονος Αλέξης έχασε τη ζωή του. Η δεύτερη ήταν με την Marfin. Η τρίτη φορά είναι αυτή, είναι αδύνατο να κάνουμε σατιρική εκπομπή».

Και ο Αντώνης Κανάκης συνέχισε λέγοντας: «Υπάρχει μια ομίχλη, δεν ξέρουμε αν όλο αυτό είναι πραγματικότητα, τσιμπάμε τους εαυτούς μας. Ξυπνήσαμε σήμερα το πρωί και προσπαθούμε να υπενθυμίσουμε στους εαυτούς μας ότι όλα αυτά είναι πραγματικότητα. Είναι πολύ συναισθηματική υπόθεση όλο αυτό. Είναι αδύνατο να κάνουμε σατιρική εκπομπή Ο λόγος που βγήκαμε στον αέρα είναι γιατί θεωρούμε ότι δεν μπορεί να συμβαίνει όλο αυτό και να μην βγούμε στον αέρα. Είναι μια πολύ ψυχοφθόρα διαδικασία να προσπαθείς να αποδείξεις ότι δεν είσαι ελέφαντας, όταν είσαι εντάξει με τον εαυτό σου», είπε στη συνέχεια της εκπομπής.

«Δεν ξέραμε» – Η απάντηση στον Άδωνι Γεωργιάδη

Ο Αντώνης Κανάκης αναφέρθηκε και στις καταγγελίες για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο λέγοντας:

«Η λέξη σοκ έχει αποκτήσει μια διάσταση στη ζωή μας που δεν είχαμε στις ζωές μας. Έχουμε χάσει ανθρώπους από τις ζωές μας. Είμαστε πληγωμένοι, σοκαρισμένοι, αλλά πρέπει να είμαστε εδώ. Δεν θέλουμε να το ξεχειλώσουμε. Πολύ χαίρονται για ό,τι συμβαίνει.. Το σοκ μας σήμερα είναι χειρότερο, καθώς συνειδητοποιούμε τι συμβαίνει. Η ουσία αυτού του θέματος δεν είναι ότι εμείς είμαστε θύματα, το θύμα είναι η κοπέλα, γιατί μπαίνουμε στη θέση της, πόσο τραγικό, άνανδρο, χυδαίο είναι αυτό, ένας βιασμός, που έχει οδηγήσει άτομα μέχρι και στο θάνατο».

«Είναι εξωγήινο αυτό που ζούμε… Δεν γνωρίζουμε την κοπέλα, θα θέλαμε να μιλήσουμε με την κοπέλα. Θα θέλαμε να πούμε στην κοπέλα ότι δεν φταίει εκείνη για τίποτα. Να μην υπάρξει κανένα άτομο να ξαναβρεθεί σε αυτή τη θέση. Προβληματιστήκαμε πολύ. Αν υπάρχει κάτι που δεν το διαπραγματευόμαστε είναι ότι η εντιμότητα με την οποία στεκόμαστε, η συνέπειά μας, η ακεραιότητά μας, αυτά είναι πράγματα που δεν τα διαπραγματευόμαστε. Έστω και ένας να πιστεύει ότι ξέραμε, θα θέλαμε να του πούμε ότι αυτό είναι κάτι που μας στενοχωρεί, δεν έχετε καταλάβει ποιοι είμαστε; Από την άλλη, το καταλαβαίνουμε», είπε στη συνέχεια ο Αντώνης Κανάκης.

«Όσον αφορά τον Άδωνι Γεωργιάδη και τα όσα είπε για εμάς, θα πρέπει να εξηγήσουμε στον Άδωνι Γεωργιάδη ότι το να συμψηφίζεις το υπουργείο Πολιτισμού και όσα ειπώθηκαν για την Λίνα Μενδώνη και τον Λιγνάδη, με μια σατιρική εκπομπή, που δεν θα το έκανε ούτε ένα παιδάκι δημοτικού, δεν ξέρουμε τι να πούμε για αυτό, σηκώνουμε τα χέρια ψηλά», τόνισε ο παρουσιαστής.

Newsroom

Recent Posts

Lockdown : Αύξηση κρουσμάτων, μεταλλάξεις και τα νοσοκομεία χωρίς… οξυγόνο – Τα στοιχεία που οδήγησαν στα νέα μέτρα

Η πολύ δύσκολη κατάσταση στα νοσοκομεία της Αττικής και η ευρεία διασπορά του κοροναϊού σε…

3 έτη ago

Αντιδράσεις στην παντοδυναμία του Facebook

Η κυβέρνηση της Αυστραλίας και το Facebook βρήκαν κοινό έδαφος για την πληρωμή ειδησεογραφικού περιεχομένου…

3 έτη ago

Εκκίνηση με τρεις Έλληνες σε τοξοβολία και κωπηλασία

Οι Ολυμπιακοί Αγώνες του Τόκιο αρχίζουν κι επίσημα το μεσημέρι της Παρασκευής (23/07) με την…

3 έτη ago

Χ. Κλούγκε: Στο περιθώριο 1 στους 6 Ευρωπαίους που υπέφεραν από ψυχικές διαταραχές πριν από την πανδημία

Πριν την πανδημία, 1 στους 6 Ευρωπαίους πολίτες υπέφεραν από ψυχικές διαταραχές, αλλά αφέθηκαν με…

3 έτη ago

Προφυλακιστέος ο 30χρονος για τον θάνατο της 26χρονης συντρόφου του στην Φολέγανδρο

Στη φυλακή οδηγείται ο 30χρονος κατηγορούμενος για την ανθρωποκτονία της 26χρονης συντρόφου του Γαρυφαλλιάς Ψαρράκου,…

3 έτη ago

Ξανά στις 3 πρώτες θέσεις η Ελλάδα στην ΕΕ στη διάθεση συχνοτήτων για 5G

Και πάλι στις 3 πρώτες θέσεις μεταξύ των 27 κρατών μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης βρίσκεται…

3 έτη ago