Πολιτική

Πυρά και από ΠΑΣΟΚ για την Greek Mafia: «Κύριε Υπουργέ, πείτε τα όλα για τη μαφία εντός της ΕΛΑΣ»

Αιχμηρή ανακοίνωση με πυρά εναντίον της κυβέρνησης και του υπουργού Προστασίας του Πολίτη εξέδωσε το ΠΑΣΟΚ/ΚΙΝΑΛ με την οποία κάνει λόγο για «δυσεξήγητη πολιτικά στάση να μην αποκαλυφθούν όλες οι διαδρομές του οργανωμένου κυκλώματος και τα υψηλά ιστάμενα πρόσωπα, που με τους διακριτούς τους ρόλους ευνόησαν το να στηθεί μια μακροχρόνια εγκληματική οργάνωση, εντός του κράτους».

Επιπλέον, στην ανακοίνωση του γραφείου Τύπου του ΠΑΣΟΚ/ΚΙΝΑΛ τονίζεται ότι «φαίνεται πως η επί μακρόν σιωπή της ηγεσίας του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη για το τι πραγματικά συμβαίνει στους κόλπους της ΕΛΑΣ, είχε άλλα χαρακτηριστικά» ενώ κατηγορεί το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη πως «η λαλίστατη ηγεσία του» η οποία, σύμφωνα με τους συντάκτες της ανακοίνωσης, «εκδίδει θριαμβευτικές ανακοινώσεις ακόμη και για συλλήψεις για ρευματοκλοπές, δεν βρίσκει μια λέξη για να διαφωτίσει τον ελληνικό λαό για το εγκληματικό παρακράτος».

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ/ΚΙΝΑΛ για την Greek Mafia

«Κύριε Υπουργέ, πείτε τα όλα για τη μαφία εντός της ΕΛΑΣ

Με επανειλημμένες ανακοινώσεις και δημόσια ερωτήματα, το ΠΑΣΟΚ έχει ζητήσει εδώ και καιρό από την κυβέρνηση να πληροφορήσει τον Έλληνα πολίτη γιατί δεν υπάρχει καμία αποτελεσματικότητα στην εξιχνίαση του οργανωμένου εγκλήματος.

Οι αποκαλύψεις κυριακάτικης εφημερίδας για την ύπαρξη κυκλώματος ανώτερων ή και ανώτατων αξιωματικών της ΕΛΑΣ, που σε συνεργασία με καταδικασθέντες ή κατηγορουμένους για βαριά εγκλήματα, δρούσαν για την παρασιώπηση και αποτροπή ελέγχων σημαντικών εγκλημάτων, δεν έρχεται ως κεραυνός εν αιθρία για την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη.

Τώρα, που από τις αποκαλύψεις προκύπτει ότι αυτό το εγκληματικό κύκλωμα είχε τον τρόπο να επηρεάζει τις μετακινήσεις και τοποθετήσεις διεφθαρμένων αστυνομικών στις νευραλγικές υπηρεσίες της οικονομικής αστυνομίας, της δίωξης εκβιαστών, του τμήματος ανθρωποκτονιών, του οργανωμένου εγκλήματος, ακόμη και της ίδιας της ΕΥΠ, φαίνεται πως η επί μακρόν σιωπή της ηγεσίας του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη για το τι πραγματικά συμβαίνει στους κόλπους της ΕΛΑΣ, είχε άλλα χαρακτηριστικά.

Τα οποία δεν συνδέονται με αμεριμνησία, αλλά με την δυσεξήγητη πολιτικά στάση να μην αποκαλυφθούν όλες οι διαδρομές του οργανωμένου κυκλώματος και τα υψηλά ιστάμενα πρόσωπα, που με τους διακριτούς τους ρόλους ευνόησαν το να στηθεί μια μακροχρόνια εγκληματική οργάνωση, εντός του κράτους.

Η λαλίστατη ηγεσία του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, που εκδίδει θριαμβευτικές ανακοινώσεις ακόμη και για συλλήψεις για ρευματοκλοπές, δεν βρίσκει μια λέξη για να διαφωτίσει τον ελληνικό λαό για το εγκληματικό παρακράτος.

Θέλουμε τώρα πλήρεις απαντήσεις σε όλα τα ερωτήματα που έχουν αναδειχθεί από τη σκοτεινότερη υπόθεση των τελευταίων ετών.

Και κυρίως, να διασφαλιστεί ότι οι έντιμοι αστυνομικοί της ΕΛΑΣ που έχουν συγκεντρώσει κρίσιμο υλικό για το εγκληματικό κύκλωμα, θα αφεθούν ανεμπόδιστοι να ολοκληρώσουν το έργο τους και δεν θα τεθούν σε υπηρεσιακούς κινδύνους μετακινήσεων, αποστρατεύσεων ή ακόμη και σε προσωπικούς κινδύνους».

Συνεχίζεται το σφυροκόπημα της αντιπολίτευσης για τις παρακολουθήσεις- Αχτσιόγλου: Ο κ. Μητσοτάκης έχει δημιουργήσει μία συνθήκη ανωμαλίας

Συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό του κυβερνήτη του F-4

Ανοίγει τα χαρτιά του ο Τσίπρας – Παρουσιάζει τον προεκλογικό σχεδιασμό του ΣΥΡΙΖΑ

Αίθουσα Σύνταξης

Recent Posts

Lockdown : Αύξηση κρουσμάτων, μεταλλάξεις και τα νοσοκομεία χωρίς… οξυγόνο – Τα στοιχεία που οδήγησαν στα νέα μέτρα

Η πολύ δύσκολη κατάσταση στα νοσοκομεία της Αττικής και η ευρεία διασπορά του κοροναϊού σε…

3 έτη ago

Αντιδράσεις στην παντοδυναμία του Facebook

Η κυβέρνηση της Αυστραλίας και το Facebook βρήκαν κοινό έδαφος για την πληρωμή ειδησεογραφικού περιεχομένου…

3 έτη ago

Εκκίνηση με τρεις Έλληνες σε τοξοβολία και κωπηλασία

Οι Ολυμπιακοί Αγώνες του Τόκιο αρχίζουν κι επίσημα το μεσημέρι της Παρασκευής (23/07) με την…

3 έτη ago

Χ. Κλούγκε: Στο περιθώριο 1 στους 6 Ευρωπαίους που υπέφεραν από ψυχικές διαταραχές πριν από την πανδημία

Πριν την πανδημία, 1 στους 6 Ευρωπαίους πολίτες υπέφεραν από ψυχικές διαταραχές, αλλά αφέθηκαν με…

3 έτη ago

Προφυλακιστέος ο 30χρονος για τον θάνατο της 26χρονης συντρόφου του στην Φολέγανδρο

Στη φυλακή οδηγείται ο 30χρονος κατηγορούμενος για την ανθρωποκτονία της 26χρονης συντρόφου του Γαρυφαλλιάς Ψαρράκου,…

3 έτη ago

Ξανά στις 3 πρώτες θέσεις η Ελλάδα στην ΕΕ στη διάθεση συχνοτήτων για 5G

Και πάλι στις 3 πρώτες θέσεις μεταξύ των 27 κρατών μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης βρίσκεται…

3 έτη ago